"Саутгемптон" - "Челсі": 0:3

Саутгемптон - Челсі: 0:3

"Сині" здобувають велику виїзну перемогу над "Саутгемптоном".

Незважаючи на великий підсумковий рахунок і легкість, з якою була здобута перемога на півдні Англії, "сині" все ж зіграли не безгрішно. Загальну ігрову і статистичну перевагу команди Мауріціо Саррі було трохи зіпсовано тим, скільки небезпечних ситуацій біля своїх воріт вона допустила. Невдачливість форвардів господарів, своєчасна і самовіддана гра захисників "Челсі", а також, звичайно ж, сейви у виконанні Кепи Аррісабалаги, дозволили лондонцям повернутися з "Сейнт Меріз" без пропущених голів.

В іншому ж лондонці були хороші і повністю переграли свого опонента, володіючи тотальною перевагою і майстерно реалізувавши більшу частину створених моментів. Перемога напередодні головного матчу вихідних дозволить "синім" провести кілька годин на вершині турнірної таблиці, у що на початку сезону вірилося насилу.

Матч почався на високих швидкостях з обопільним прагненням команд в атаку. На 7-й хвилині Азар із передачі Вілліана вискочив на ударну позицію в штрафний і завдав щільного удару низом. Беднарек встиг у підкаті заблокувати м'яч і потім накрити повторний удар. Відскок підібрав Вілліан, який сильно пробив із лівого кута штрафного, але влучив у ногу захиснику. На 17-й хвилині Канте залишив м'яч під удар Барклі на лінії штрафного. Росс потужно пробив, відправивши м'яч на пару метрів вище поперечини.

На 23-й хвилині щільного дальнього удару по центру створу завдав Габб'ядіні. Кепа опинився на місці. За кілька хвилин потому Аспілікуета не встиг за Бертрандом на своєму фланзі оборони, давши капітану господарів можливість навісити у воротарський. Там захисники відверто проспали Інгза, дозволивши тому в дотик пробити з 5 метрів у порожні ворота. М'яч дивом полетів над поперечиною.

Перша ж похибка в обороні виявилася для "святих" фатальною. На 30-й хвилині Барклі зумів відібрати м'яч у Хейбйорга, який виходив з оборони, і наступним дотиком розрізав оборону "Саутгемптона", вивівши Азара віч-на-віч у центрі штрафного господарів. Бельгієць легко переграв голкіпера, вклавши м'яч під праву штангу.

На 37-й хвилині "святі" здійснили перехоплення в центрі поля, однак у Габб'ядіні під час атаки 2 в 3 не було іншого вибору, як пробити з 30 метрів. Снаряд став легкою здобиччю Кепи. Гості відповіли потужним ударом Канте з лінії штрафного. Худт укотре встиг в останній момент кинутися під м'яч.

На 50-й хвилині Вілліан неточно відпасував назад до свого штрафного, проте захист "синіх" зумів загальмувати Інгза, який підхопив м'яч. Проте атака господарів продовжилася подачею Гейбйорга з правого флангу на дальній кут воротарського, де гості не встежили за Бертрандом. Колишній гравець "Челсі" пробив у дотик, відправивши м'яч вище воріт. Три хвилини потому Інгз отримав передачу зліва у штрафному, дотиком підкинув м'яч і тут же завдав удару з носка. Кепа грамотно вибрав позицію, забравши непростий м'яч.

На 57-й хвилині Вілліан зі штрафного закинув м'яч на правий кут воротарського, звідки Жиру ефектним ударом через себе виконав передачу паралельно створу. Барклі, до якого м'яч дійшов крізь трьох захисників, залишалося підставити ногу і переправити його в порожній створ із п'яти метрів.

На 67-й хвилині Рюдігер невдало скинув м'яч у штрафному майданчику на ногу Гейбйоргу, але сам же виправив ситуацію, кинувшись під потужний удар суперника. На 79-й хвилині Редмонд зарядив із 25 метрів. Кепа встиг зробити пару кроків назад і кінчиками пальців перевести м'яч у поперечину. В атаці у відповідь Мората після пасу Азара опинився сам на сам із голкіпером і акуратно покотив м'яч низом у ближній до себе кут. Маккарті зіграв на висоті. Незабаром Кепе знову довелося вступати в гру після щільного удару Інгза майже з лінії штрафного майданчика під саму поперечину.

На третій доданій хвилині Азар, обігравшись з Алонсо, дійшов до лінії штрафного і акуратно катнув м'яч за спину захиснику. Цього разу Мората реалізував вихід один на один, акуратно перекинувши голкіпера і встановивши остаточний рахунок у матчі.

Оцінки гравцям матчу від SkySports

"Челсі": Кепа (7), Аспілікуета (7), Рюдігер (7), Луїс (8), Алонсо (7), Канте (6), Жоржиньо (7), Барклі (8), Вілліан (7), Жиру (7), Азар (8)

Заміни: Педро (6), Мората (7), Ковачич (б/в)

"Саутгемптон": Маккарті (6), Соарес (6), Йосіда (6), Беднарек (6), Худт (6), Бертранд (6), Редмонд (6), Хейбйорг (7), Леміна (5), Габбьядіні (6), Інгз (5)

Заміни: Ромеу (6), Лонг (5)

Гравець матчу: Росс Барклі

Дивиться також:

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Саутгемптон - Челсі

Звіт: Саутгемптон 0 Челсі 3 Восьмий гол Едена Азара в сезоні, перший гол Росса Барклі у футболці "Челсі" та другий удар Альваро Морати за чотири дні забезпечили "Саутгемптону" впевнену перемогу на "Сент-Мері" сьогодні вдень. Сині домінували на південному узбережжі, але все могло б бути інакше, якби Денні Інгс реалізував чудову нагоду, коли гра була безгольовою. Найкращий бомбардир ліги Азар змусив "Святих" заплатити за півгодини після чудової роботи Барклі, і саме нещодавно викликаний до збірної Англії футболіст подвоїв нашу перевагу незадовго до години, відкривши свій рахунок у складі "Челсі". Приголомшливий сейв кінчиком пальця Кепи Аррісабалаги наприкінці матчу зберіг "чистий аркуш", який став для нас четвертим у чемпіонаті, перш ніж заміна Мората влучно пробив у ворота з передачі Азара. Це завершило дуже успішний день напередодні міжнародної перерви. Мауріціо Саррі зробив єдину зміну у складі, який грав проти…

ДОКЛАДНІШЕ

Хоффенхайм - Сіті: основні моменти матчу (звіт про матч) - Футбол

Хоффенхайм - Сіті

Хоффенхайм 1:2 Сіті: Основні моменти матчу Хоффенхайм 1 Ман Сіті 2: звіт про матч Що сталося? Ну і початок. Гра ледь розпочалася, як "Хоффенхайм" створив гольовий момент: Бельфоділ знайшов простір між Аймеріком Лапортом та Ніколя Отаменді і пробив повз Едерсона всього за 44 секунди до завершення матчу. Відповідь "Сіті" була чудовою. Спочатку Рахім Стерлінг розпочав зачаровуючий дриблінг, який провів його повз останнього захисника, але вінгер збірної Англії втратив опору, коли збирався увійти в штрафну - яким би голом це могло б бути. Оскільки "Хоффенхайм" надав "синім" гектари простору, здавалося, що це лише питання часу, коли "Сіті" зрівняє рахунок, і єдиною несподіванкою було те, що на це пішло сім хвилин. Давід Сілва, маючи таку свободу, про яку він…

ДОКЛАДНІШЕ

Гектор Бельєрін: Ми повинні зняти кайдани і почати говорити - Футбол

Гектор Бельєрін (цитата)

Гектор Бельєрін: «Ми повинні зняти кайдани і почати говорити» Коли Гектор Бельєрін побачив, як Денні Роуз нещодавно розповів про свою боротьбу з депресією, він міг тільки аплодувати чесності та відвазі англійського легіонера. Наш правий захисник вважає, що футболістам потрібно більше говорити про те, що їх хвилює, і саме про це він розповів Arsenal Media: про те, чому більше футболістів не висловлюються... Є багато різних проблем. Я відчуваю, що футбольна індустрія - це індустрія, де ми повинні бути дуже тихими і грати. Я думаю, що код навколо цього полягає в тому, що футболісти не можуть робити нічого іншого, окрім як бити по м'ячу…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Барселона - Атлетіко Мадрид: Гол Анхеля Корреа виводить Атлеті у фінал