Хоффенхайм 1:2 Сіті: Основні моменти матчу

Хоффенхайм - Сіті

Хоффенхайм 1 Ман Сіті 2: звіт про матч

Що сталося?

Ну і початок.

Гра ледь розпочалася, як "Хоффенхайм" створив гольовий момент: Бельфоділ знайшов простір між Аймеріком Лапортом та Ніколя Отаменді і пробив повз Едерсона всього за 44 секунди до завершення матчу.

Відповідь "Сіті" була чудовою.

Спочатку Рахім Стерлінг розпочав зачаровуючий дриблінг, який провів його повз останнього захисника, але вінгер збірної Англії втратив опору, коли збирався увійти в штрафну - яким би голом це могло б бути.

Оскільки "Хоффенхайм" надав "синім" гектари простору, здавалося, що це лише питання часу, коли "Сіті" зрівняє рахунок, і єдиною несподіванкою було те, що на це пішло сім хвилин.

Давід Сілва, маючи таку свободу, про яку він міг тільки мріяти, віддав передачу на Лероя Сане зліва, і хоча його пас не одразу знайшов Агуеро, аргентинець, обігравши двох захисників, зрівняв рахунок.

Невдовзі після цього величний Сілва віддав ідеальну передачу на Стерлінга, і коли той вбіг у штрафну, його удар відбив Бауманн, голкіпер "Хоффенхайма", трохи вище воріт.

Швидка, відкрита і надзвичайно цікава гра.

Сині знову наблизилися до перемоги, коли ще одна атака, організована Сілвою, завершилася тим, що Сане якимось чином знайшов шлях через три виклики, перш ніж м'яч відлетів до Агуеро, який акробатично пробив в сантиметрах від воріт.
[Хоффенхайм 1-2 Сіті]

Потім Агуеро красиво пробив у лівий верхній кут з 20 метрів, але Бауманн відбив м'яч, а темп гри продовжував задихатися.

Господарі нагадали всім, що вони все ще дуже сильно в грі, коли вони змусили Едерсона зробити два хороших сейви перед самою перервою.

На останній хвилині першого тайму Агуеро вистрілив з гаубиці в сантиметрі над поперечиною після того, як Едерсон віддав йому передачу на 80 ярдів, і на цьому перший тайм ніхто не хотів закінчувати.

Можливо, слід було очікувати, що шалений темп знизився на одну-дві сходинки після повторного старту, і шансів у "Сіті" стало набагато менше.

Хоффенхайм ледь не виграв довгу передачу, на яку вибіг Едерсон, але м'яч відскочив вище, ніж він очікував, і бразилець ледь встиг прикрити його головою, щоб зупинити господарів, які рвалися забити гол.

На 70-й хвилині Бернардо Сілва, який вийшов на заміну, чудово розвернувся, віддав навісну передачу, і Бауманн вихопив м'яч головою Агуеро на лінії воріт.

Через дві хвилини після цього Сане вбіг у штрафну і був збитий рукою Бауманна, але арбітр відмахнувся від апеляції - це виглядало як пенальті - лише одне з низки маргінальних рішень, які суддя прийняв не на користь "Сіті".

Але останнє слово було за Сілвою, який випередив захисника і на 87-й хвилині забив переможний м'яч у ворота "Манчестер Сіті".

Дивиться також:

Гектор Бельєрін: Ми повинні зняти кайдани і почати говорити - Футбол

Гектор Бельєрін (цитата)

Гектор Бельєрін: «Ми повинні зняти кайдани і почати говорити» Коли Гектор Бельєрін побачив, як Денні Роуз нещодавно розповів про свою боротьбу з депресією, він міг тільки аплодувати чесності та відвазі англійського легіонера. Наш правий захисник вважає, що футболістам потрібно більше говорити про те, що їх хвилює, і саме про це він розповів Arsenal Media: про те, чому більше футболістів не висловлюються... Є багато різних проблем. Я відчуваю, що футбольна індустрія - це індустрія, де ми повинні бути дуже тихими і грати. Я думаю, що код навколо цього полягає в тому, що футболісти не можуть робити нічого іншого, окрім як бити по м'ячу. Це свого роду стереотип, тому, коли футболіст виходить за рамки, його завжди сприймають як людину, яка недостатньо зосереджена на футболі, тому що він робить те, він робить це, він робить те. Як я завжди кажу, у нас так багато часу, і ми люди, тому у нас є проблеми і турботи. Ми повинні підштовхувати ці речі. Я думаю, що в Америці вони більш…

ДОКЛАДНІШЕ

Сімон Міньйоле: Ми вивчемо уроки з поразок і поїдемо знову в суботу

Міньйоле: Ми навчимося на поразці

Міньйоле: Ми навчимося з поразок і поїдемо знову в суботу Саймон Міньйоле вірить, що «Ліверпуль» може навчитися з поразки «Челсі» в Кубку Карабао та врахувати певні елементи у своїй підготовці перед новою зустріччю команд у Прем’єр-лізі на Стемфорд Брідж цими вихідними. «Червоні» вибули з турніру на стадії третього раунду в середу ввечері після поразки від «синіх» на «Енфілді» з рахунком 2:1, коли пізні удари Емерсона та Едена Азара скасували гол Деніела Старріджа. У суботу ввечері сторони ще раз зіткнуться, коли підопічні Юргена Клоппа намагатимуться відігратися, збільшивши свою перевагу над «Челсі» до п’яти очок у новоствореній таблиці, і Міньоле вважає, що післяматчевий аналіз у Мелвуді в наступні кілька днів може виявитися корисним щоб допомогти «Ліверпулю» підготуватися до завдання здобути перемогу в Лондоні…

ДОКЛАДНІШЕ

Нікола Влашич: Обіцяю, що приведу Бланку на матч ПФК ЦСКА!

Нікола Влашич

Нікола Влашич: "Обіцяю, що приведу Бланку на матч ПФК ЦСКА!" Пропонуємо до вашої уваги фрагмент інтерв'ю з півзахисником Миколою Влашичем із офіційної програми до матчу ПФК ЦСКА — «Спартак». …— Твій співвітчизник Івіца Оліч забивав «Спартаку» у чемпіонаті у трьох матчах поспіль. З того часу хорватського гола у ворота червоно-білих у дербі не було… — Оліч — легенда ПФК ЦСКА, і у нас у Хорватії теж до нього таке саме ставлення. Він завжди викладався на полі до кінця, доопрацьовував кожен епізод, це справжній боєць. Тому я не здивований, що й у дербі він себе блискуче виявив…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Барселона - Атлетіко Мадрид: Гол Анхеля Корреа виводить Атлеті у фінал