Міньйоле: Ми навчимося з поразок і поїдемо знову в суботу

Міньйоле: Ми навчимося на поразці

Саймон Міньйоле вірить, що «Ліверпуль» може навчитися з поразки «Челсі» в Кубку Карабао та врахувати певні елементи у своїй підготовці перед новою зустріччю команд у Прем’єр-лізі на Стемфорд Брідж цими вихідними.

«Червоні» вибули з турніру на стадії третього раунду в середу ввечері після поразки від «синіх» на «Енфілді» з рахунком 2:1, коли пізні удари Емерсона та Едена Азара скасували гол Деніела Старріджа.

У суботу ввечері сторони ще раз зіткнуться, коли підопічні Юргена Клоппа намагатимуться відігратися, збільшивши свою перевагу над «Челсі» до п’яти очок у новоствореній таблиці, і Міньоле вважає, що післяматчевий аналіз у Мелвуді в наступні кілька днів може виявитися корисним щоб допомогти «Ліверпулю» підготуватися до завдання здобути перемогу в Лондоні.

Він сказав Liverpoolfc.com: «Я вважаю, що ми не заслуговували вибуття зі змагань. У нас було достатньо шансів, щоб виграти гру і вийти вперед, але, на жаль, ми їх у підсумку програли і вилітаємо зі змагання, яке хотіли виграти.

«Це розчарування, але у нас не так багато часу, щоб обдумати це, і ми повинні йти вперед. Знову ж таки, це гра проти «Челсі» [наступна], тож ми засвоїмо уроки з сьогоднішньої гри і, сподіваюся, зможемо перемогти їх у суботу.

«Немає багато часу, щоб зібратися, але я не думаю, що ви можете підготуватися до цього краще, ніж протистояти супернику за три дні до цього. Ми повинні вчитися на цьому, намагатися робити краще, а потім, сподіваюся, взяти три очки в Челсі в суботу».

Після того, як «Челсі» сильно розпочав кубковий матч на «Енфілді», «Ліверпуль» вирішив увійти в боротьбу, і Старрідж взяв чудовий удар, який відкрився, був заслуженим.

«Червоні» мали додаткові можливості збільшити свою перевагу, але не змогли використати це, що призвело до того, що врешті-решт вони були покарані в останні 10 хвилин після удару Емерсона з близької відстані та приголомшливого сольного удару Азара.

Міньоле додав: «Ми створили багато моментів для другого і навіть третього голу, але цього не сталося. Вони повернулися в гру після удару зі штрафного, а потім мій співвітчизник забив чудовий гол, який дуже, дуже розчаровує, але ми повинні вчитися на цьому, йти вперед і зробити так, щоб подібне не повторилося в суботу. »

Сімон Міньйоле: Ми витягнемо уроки з поразок і поїдемо знову в суботу
Включення Міньйоле у ​​ворота було однією з восьми змін, зроблених Клоппом після суботньої перемоги над Саутгемптоном, коли він замінив Аліссона Беккера між ключками.

«Я був радий бути на полі, - сказав він. «Минув деякий час з тих пір, як я грав, але я почувався добре в грі. Знову бути на полі було дуже приємно, і я думаю, що я виконав свою роботу якнайкраще.

«Я продовжую наполегливо працювати на тренуваннях, як завжди, і допомагати команді, коли це необхідно. Це все, що я можу зробити, насправді.

«Ви хочете грати, це єдине, що ви можете зробити, але на тренуваннях ми штовхаємо один одного. Ми з Аліссоном працюємо разом на хорошій основі, наші стосунки були хорошими з тих пір, як ми об’єдналися, а також у нас є кілька молодших хлопців, які також штовхають нас вперед.

«У нас хороша група, і єдине, що ми можемо зробити, це виставити найкращого воротаря футбольного клубу «Ліверпуль». Зрештою, це найголовніше».

Крім 22-го місця, були також перші виступи в сезоні для Деяна Ловрена, Натаніеля Клайна та Альберто Морено, а також першого старту для Фабіньо.

Міньоле продовжив: «З тим складом, який ми маємо, у нас так багато хороших гравців. Ми зробили вісім змін, але ви бачили, який склад ми можемо виставити проти «Челсі», і це честь команди, яка у нас є.

«Існує велика конкуренція за місця, і такі кубкові змагання, як цей, є шансом для нас зіграти, але ми повинні прийняти це і рухатися вперед. Єдине, що ми можемо зробити, це спробувати підштовхнути 11, які стартують у суботу, переконатися, що вони виконують свою роботу».

Дивиться також:

Нікола Влашич: Обіцяю, що приведу Бланку на матч ПФК ЦСКА!

Нікола Влашич

Нікола Влашич: "Обіцяю, що приведу Бланку на матч ПФК ЦСКА!" Пропонуємо до вашої уваги фрагмент інтерв'ю з півзахисником Миколою Влашичем із офіційної програми до матчу ПФК ЦСКА — «Спартак». …— Твій співвітчизник Івіца Оліч забивав «Спартаку» у чемпіонаті у трьох матчах поспіль. З того часу хорватського гола у ворота червоно-білих у дербі не було… — Оліч — легенда ПФК ЦСКА, і у нас у Хорватії теж до нього таке саме ставлення. Він завжди викладався на полі до кінця, доопрацьовував кожен епізод, це справжній боєць. Тому я не здивований, що й у дербі він себе блискуче виявив. Мені довелося познайомитися з ним, коли я перебував у розташуванні збірної Хорватії, де він працює одним із тренерів. Впало в око, що в плані фізичної форми він досі дасть фору деяким гравцям (посміхається). — Ну, а натяк? — Натяк зрозумілий (сміється). Забити в дербі — це, мабуть, найвірніший спосіб заробити кохання та повагу до фанатів. Звичайно, я постараюся це зробити. — Чи вдалося тобі…

ДОКЛАДНІШЕ

Емері про те, як вони можуть покращитися почав з чистого аркуша

Унай Емері задоволений прогресом

Емері про те, як вони можуть покращитися почав з чистого аркуша Унай Емері задоволений прогресом, який його команда досягла з моменту його прибуття цього літа, незважаючи на те, що чекає першого чистого аркуша. В останні тижні ми посилилися в обороні, лише щоб пропустити пізні втішні голи проти "Ньюкасла" та "Ворскли", але наш головний тренер залишається оптимістом, що ми рухаємось у правильному напрямку. Ось що він сказав ЗМІ перед недільною грою проти "Евертона": про те, скільки прогресу досягла команда з часу його прибуття ... Думаю, потроху. Ми виграли два матчі на виїзді, і це невеликий прогрес, але дуже важливий для того, щоб продовжувати зміцнювати нашу впевненість. Я думаю, що ми знаходимо баланс. Нам…

ДОКЛАДНІШЕ

События в ФК Заря за неделю | Новости, обзоры, результаты матчей

Дайджест событий в ФК Заря

Вниманию читателей предлагается дайджест наиболее интересных и важных событий в клубе ФК «Заря» за минувшую неделю, которая впервые в этом сезоне была уплотненной не только для тех команд, которые были задействованы в еврокубках, но и для всех клубов Премьер-лиги. Впервые две официальные игры в течение недели предстояло провести молодежной команде «Зари», и первая из них состоялась во вторник. На самом финише первой части чемпионата среди команд U-21 для подопечных Владимира Микитина задача пробиться в первую шестерку была всё еще актуальной, так что побеждать нужно было обязательно. Ответственность за результат где-то сказалась на ребятах, и в первом тайме «Заре» (U-21) удалось реализовать…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Барселона - Атлетіко Мадрид: Гол Анхеля Корреа виводить Атлеті у фінал