Гектор Бельєрін: «Ми повинні зняти кайдани і почати говорити»

Гектор Бельєрін (цитата)

Коли Гектор Бельєрін побачив, як Денні Роуз нещодавно розповів про свою боротьбу з депресією, він міг тільки аплодувати чесності та відвазі англійського легіонера.

Наш правий захисник вважає, що футболістам потрібно більше говорити про те, що їх хвилює, і саме про це він розповів Arsenal Media:

про те, чому більше футболістів не висловлюються...

Є багато різних проблем. Я відчуваю, що футбольна індустрія - це індустрія, де ми повинні бути дуже тихими і грати. Я думаю, що код навколо цього полягає в тому, що футболісти не можуть робити нічого іншого, окрім як бити по м'ячу.

Це свого роду стереотип, тому, коли футболіст виходить за рамки, його завжди сприймають як людину, яка недостатньо зосереджена на футболі, тому що він робить те, він робить це, він робить те.

Як я завжди кажу, у нас так багато часу, і ми люди, тому у нас є проблеми і турботи. Ми повинні підштовхувати ці речі. Я думаю, що в Америці вони більш просунуті в цьому плані.

Наприклад, багато гравців почали говорити про психічне здоров'я. Це завжди було дуже табуйованою темою для розмов, особливо для чоловіків. Після цього, я знаю, що Денні Роуз мусив про це говорити.

Всі ці питання, про які раніше чоловікам було соромно говорити, або про які було соромно говорити як групі людей, як футболістам, важливо, щоб ми зняли ці кайдани і почали говорити про це, рухаючись вперед з відкритим розумом.

Щодо того, чи буде ефект доміно від того, що ми говоримо про це зараз...

Якщо так сказати, то уявіть, що є дитина, яка не задоволена собою. Це вже не дитина, підліток, і він знає, що у нього є проблема, але йому страшно, тому що він не знає, що про нього подумають його сім'я або друзі.

Тоді гравець, на якого він рівняється, наприклад, Денні Роуз, піднімає цю проблему, і це, ймовірно, дасть дитині поштовх, необхідний для того, щоб вийти і поговорити про це. Після цього, сподіваємось, він повернеться до нормального стану здоров'я і зможе рухатись далі.

Є так багато таких людей, які навіть не знають, що у них є проблема, доки не складуть два і два разом і не подумають: "О, цей хлопець сказав це, можливо, у мене така ж проблема, можливо, я повинен поговорити про неї і, можливо, вирішити її".

Є так багато хороших і позитивних речей, які приходять з підняттям проблем і фактичним показом людям, що ми - люди.

Ми не машини, ми хороші в тому, що робимо, у нас є талант і ми дуже багато працюємо, але іноді здається, що це все, що ми робимо, і наше життя - це просто гра у футбол. Це не так.

Ми люди, у нас є життя, у нас є сім'ї, у нас є проблеми, турботи, і важливо говорити про них, щоб люди ставилися до нас так само.

Дивиться також:

Сімон Міньйоле: Ми вивчемо уроки з поразок і поїдемо знову в суботу

Міньйоле: Ми навчимося на поразці

Міньйоле: Ми навчимося з поразок і поїдемо знову в суботу Саймон Міньйоле вірить, що «Ліверпуль» може навчитися з поразки «Челсі» в Кубку Карабао та врахувати певні елементи у своїй підготовці перед новою зустріччю команд у Прем’єр-лізі на Стемфорд Брідж цими вихідними. «Червоні» вибули з турніру на стадії третього раунду в середу ввечері після поразки від «синіх» на «Енфілді» з рахунком 2:1, коли пізні удари Емерсона та Едена Азара скасували гол Деніела Старріджа. У суботу ввечері сторони ще раз зіткнуться, коли підопічні Юргена Клоппа намагатимуться відігратися, збільшивши свою перевагу над «Челсі» до п’яти очок у новоствореній таблиці, і Міньоле вважає, що післяматчевий аналіз у Мелвуді в наступні кілька днів може виявитися корисним щоб допомогти «Ліверпулю» підготуватися до завдання здобути перемогу в Лондоні. Він сказав Liverpoolfc.com: «Я вважаю, що ми не заслуговували вибуття зі змагань. У нас було достатньо шансів, щоб виграти гру і вийти вперед, але, на жаль, ми їх …

ДОКЛАДНІШЕ

Нікола Влашич: Обіцяю, що приведу Бланку на матч ПФК ЦСКА!

Нікола Влашич

Нікола Влашич: "Обіцяю, що приведу Бланку на матч ПФК ЦСКА!" Пропонуємо до вашої уваги фрагмент інтерв'ю з півзахисником Миколою Влашичем із офіційної програми до матчу ПФК ЦСКА — «Спартак». …— Твій співвітчизник Івіца Оліч забивав «Спартаку» у чемпіонаті у трьох матчах поспіль. З того часу хорватського гола у ворота червоно-білих у дербі не було… — Оліч — легенда ПФК ЦСКА, і у нас у Хорватії теж до нього таке саме ставлення. Він завжди викладався на полі до кінця, доопрацьовував кожен епізод, це справжній боєць. Тому я не здивований, що й у дербі він себе блискуче виявив. Мені довелося познайомитися з ним, коли я перебував у розташуванні збірної Хорватії, де він працює одним із тренерів. Впало в око, що в плані фізичної форми він досі…

ДОКЛАДНІШЕ

Емері про те, як вони можуть покращитися почав з чистого аркуша

Унай Емері задоволений прогресом

Емері про те, як вони можуть покращитися почав з чистого аркуша Унай Емері задоволений прогресом, який його команда досягла з моменту його прибуття цього літа, незважаючи на те, що чекає першого чистого аркуша. В останні тижні ми посилилися в обороні, лише щоб пропустити пізні втішні голи проти "Ньюкасла" та "Ворскли", але наш головний тренер залишається оптимістом, що ми рухаємось у правильному напрямку. Ось що він сказав ЗМІ перед недільною грою проти "Евертона": про те, скільки прогресу досягла команда з часу…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Барселона - Атлетіко Мадрид: Гол Анхеля Корреа виводить Атлеті у фінал