Нікола Влашич: "Обіцяю, що приведу Бланку на матч ПФК ЦСКА!"

Нікола Влашич

Пропонуємо до вашої уваги фрагмент інтерв'ю з півзахисником Миколою Влашичем із офіційної програми до матчу ПФК ЦСКА — «Спартак».

…— Твій співвітчизник Івіца Оліч забивав «Спартаку» у чемпіонаті у трьох матчах поспіль. З того часу хорватського гола у ворота червоно-білих у дербі не було…

— Оліч — легенда ПФК ЦСКА, і у нас у Хорватії теж до нього таке саме ставлення. Він завжди викладався на полі до кінця, доопрацьовував кожен епізод, це справжній боєць. Тому я не здивований, що й у дербі він себе блискуче виявив. Мені довелося познайомитися з ним, коли я перебував у розташуванні збірної Хорватії, де він працює одним із тренерів. Впало в око, що в плані фізичної форми він досі дасть фору деяким гравцям (посміхається).

— Ну, а натяк?

— Натяк зрозумілий (сміється). Забити в дербі — це, мабуть, найвірніший спосіб заробити кохання та повагу до фанатів. Звичайно, я постараюся це зробити.

— Чи вдалося тобі освоїтись за перші тижні у новій команді?

— Багато в чому так, адаптація проходить добре, хлопці, тренери, персонал всіляко мені сприяють. Спочатку дуже допоміг Крістіян Бістрович, мій співвітчизник. Він одразу сказав, що я можу звертатися до нього у будь-який час та з будь-якого питання. Крім того, дуже здорово, коли є хлопці, з якими ти можеш спілкуватися рідною мовою. Ми, до речі, потихеньку вчимо російську — повільно, але вірно.

…— Тепер такий момент: в інтерв'ю CSKA TV ти натякнув, що скоро однією знаменитою на весь світ уболівальницею на трибуні нашого стадіону побільшає. Мова, зрозуміло, про твою сестру Бланку Влашич, легендарну стрибунню у висоту.

- Це правда. Не знаю, на який саме матч вона вибереться, але приїде повболівати за ПФК ЦСКА і за мене обов'язково. Вона сама мені про це багато разів говорила.

Дивиться також:

Емері про те, як вони можуть покращитися почав з чистого аркуша

Унай Емері задоволений прогресом

Емері про те, як вони можуть покращитися почав з чистого аркуша Унай Емері задоволений прогресом, який його команда досягла з моменту його прибуття цього літа, незважаючи на те, що чекає першого чистого аркуша. В останні тижні ми посилилися в обороні, лише щоб пропустити пізні втішні голи проти "Ньюкасла" та "Ворскли", але наш головний тренер залишається оптимістом, що ми рухаємось у правильному напрямку. Ось що він сказав ЗМІ перед недільною грою проти "Евертона": про те, скільки прогресу досягла команда з часу його прибуття ... Думаю, потроху. Ми виграли два матчі на виїзді, і це невеликий прогрес, але дуже важливий для того, щоб продовжувати зміцнювати нашу впевненість. Я думаю, що ми знаходимо баланс. Нам потрібно продовжувати працювати, щоб стати кращими в кожному матчі, індивідуально та колективно. Я дуже радий показати кожному вболівальнику наші ідеї, захоплюючі матчі в кожному матчі, як на недільному стадіоні Емірейтс. На виїзді, [я хочу…

ДОКЛАДНІШЕ

События в ФК Заря за неделю | Новости, обзоры, результаты матчей

Дайджест событий в ФК Заря

Вниманию читателей предлагается дайджест наиболее интересных и важных событий в клубе ФК «Заря» за минувшую неделю, которая впервые в этом сезоне была уплотненной не только для тех команд, которые были задействованы в еврокубках, но и для всех клубов Премьер-лиги. Впервые две официальные игры в течение недели предстояло провести молодежной команде «Зари», и первая из них состоялась во вторник. На самом финише первой части чемпионата среди команд U-21 для подопечных Владимира Микитина задача пробиться в первую шестерку была всё еще актуальной, так что побеждать нужно было обязательно. Ответственность за результат где-то сказалась на ребятах, и в первом тайме «Заре» (U-21) удалось реализовать только один из своих многочисленных голевых моментов – отличился Сергей Демченко. Пять раз голкиперу «Львова» Оресту Костику пришлось доставать мяч из сетки собственных ворот после ударов Владимира Белоцерковца (на его счету хет-трик), Руслана…

ДОКЛАДНІШЕ

Тотовицький, Калітвінцев, Арвеладзе, Мостовий в символічній збірній

Символічна збірна 20-го туру

Впевнена перемога «Десни» над «Маріуполем» з рахунком 4:0, її закріплення на 4-й сходинці в турнірній таблиці та перша перемога на чернігівському стадіоні в 2020-му році. 20-й тур УПЛ приніс Десні лише позитивні емоції, тож не дивно, що майже половина основного складу команди потрапила до символічної збірної туру. Андрій Тотовицький, Владислав Калітвінцев, Андрій Мостовий, Леван Арвеладзе та Йонас Тамм – герої туру. Андрій Тотовицький Форвард був важливою бойовою одиницею в «Маріуполі», однак в «Шахтарі» шансу так і не дочекався. Перехід в «Десну» – це можливість для Андрія нарешті продемонструвати свій потенціал. Якщо в грі…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Барселона - Атлетіко Мадрид: Гол Анхеля Корреа виводить Атлеті у фінал