Ліверпуль - поразка в Кубку ліги. Вердикт боса.

Ліверпуль: вердикт боса

Юрген Клопп розчарований поразкою від Челсі в третьому раунді Кубка англійської ліги.

"Червоні" поступилися Челсі на "Енфілді" в третьому раунді Кубка англійської ліги, на гол Деніеля Старріджа "Сині" відповіли влучними пострілами Емерсона і Едена Азара.

Після матчу Юрген Клопп обговорив ключові моменти гри, виступ його гравців і багато іншого.

Про розчарування від нереалізованих мерсисайдців моментів

Це була складна гра для обох команд. У них особливий стиль гри, це круто, і вам потрібно звикнути до цього. Хвилина за хвилиною ми звикали, навіть на початку матчу, коли залишали вільні зони супернику, вже тоді у нас були шанси. Я б сказав, що вони не несли в собі великої загрози. Ми звикали до суперника, все більше і більше. Перший тайм був хорошим, друга частина гри почалася добре. Ми забили гол, і могли забити його раніше. Ми грали набагато спокійніше, і це ще одна річ, яку ми могли б зробити в першому таймі. У матчі проти такої команди, як Челсі, коли ви володієте м'ячем, ви повинні домінувати. В іншому випадку ви віддасте м'яч їм, і вони скористаються цим. Потрібно розуміти це.

Сьогодні у нас було п'ять гравців, які вперше в цьому сезоні вийшли на поле в стартовому складі, я дуже радий, що вони зіграли, тому що тепер вони дійсно повернулися. Ми вели 1: 0, могли забити другий, потрапили в поперечину. Шакірі був абсолютно один у штрафному, може бути, вам варто запитати його, чому він не завдав удару. Тоді вони забили зі штрафного, що, звичайно, невдало для нас, тому що ні порушення правил, ні сам гол не були зрозумілі. Рахунок 1: 1, вони забили і повернулися в гру. Я не думаю, що ми погано зреагували на пропущений м'яч, але на полі з'явився Еден Азар і забив чудовий гол. У нас не було достатньо часу, щоб завдати удару у відповідь. Така історія цієї гри.

Про те, чи збережуть гравці місце в складі на суботній матч з Челсі

Дозвольте мені сказати так: я сподіваюся, що їм це не потрібно. Це був дуже інтенсивний матч. Деякі з гравців, які сьогодні не грали, поки не готові на сто відсотків, тому ми побачимо, що зможемо зробити. Але буде здорово, якщо ми зможемо внести зміни до складу, тому що не грати довгий час, а потім проводити кілька матчів поспіль - це не ідеально. Ми подивимося. Але вони впоралися добре.

Юрген Клопп розчарований поразкою від Челсі

Про те, що він сказав Джердану Шакірі після гри

Я говорив про штрафний удар, останній удар. Ми хотіли, щоб Мо грав ширше, тому передали йому м'яч, всі гравці рухалися в одному напрямку - де повинен був бути м'яч, насправді. Але якби ми могли відправити Салаха в ситуацію "один на один" з голкіпером Челсі, то це було б не так вже й погано. Я сказав Джердану про штрафний удар, більше нічого.

Про те, чи міг би Ліверпуль краще зіграти в захисті

Це досить легко сказати тут, на прес-конференції, тому що на полі був Еден Азар, і коли він біжить, то це справжній забіг, але, зрозуміло, ми могли оборонятися краще. Я не бачив цього моменту, тому мені доведеться переглянути його. Думаю, ми втратили м'яч в атаці, я не впевнений на сто відсотків, тому що все відбулося досить швидко. Потім, в штрафній, Азар на швидкості розгортається до воріт. Це не просто. Ми забили схожий м'яч тиждень тому, оборонятися в таких ситуаціях складно, але, звичайно, ми знаємо, що повинні були захищатися краще. Я не знаю, коли саме нам варто це робити, але завтра буду знати.

За матеріалами liverpoolfc.

Дивиться також:

«Динамо» перемагає «Маріуполь» на виїзді

Команда Олександра Хацкевича

Команда Олександра Хацкевича цього разу забила двічі.У рамках перенесеного 4 туру біло-сині на виїзді перемогли «Маріуполь» - 2:0. Хоча господарі і розпочали матч краще! «Динамо» припустилося кількох помилок на власній половині, за що ледь не поплатилося пропущеним голом. На щастя, дуже вчасно вдалося заcпокоїти суперника своїм – спрацювала вже стабільна зв’язка Циганков-Вербич. Віктор подав з кутового, а Беньямін забив головою. Після пропущеного голу футболісти «Маріуполя» і не думали відсижуватися у захисті, а намагалися якнайшвидше відігратися. Шанси відзначитися мали Фомін, Зубков та Федорчук, але наступний гол знову вдалося забити саме «Динамо». Після певного хаосу у штрафному маріупольців (який включав і удар в стійку від Буяльського) Яворський виставив руку під добивання Гармаша – арбітр поставив пенальті. Віктор Циганков команду не підвів. Навіть після 2:0 на табло команди продовжували дарувати глядачам жвавий атакуючий футбол. Після перерв…

ДОКЛАДНІШЕ

У 9-му турі Прем'єр-ліги «Шахтар» у Харкові прийматиме «Чорноморець»

Шахтар - Чорноморець

У 9-му турі Прем'єр-ліги «Шахтар» у Харкові прийматиме «Чорноморець» 23 вересня, Харків, ОСК Металіст, 17:00 Перед матчем «Шахтар» підходить до чергового туру чемпіонату лідером, випереджаючи найближчого переслідувача («Олександрію») на 5 очок. Переможна серія «гірників» налічує 5 ігор. Далі відновлюються після травм Іван Ордець, Веллінгтон Нем та Дентіньо. Інші футболісти готуються до зустрічі з «Чорноморцем». Дискваліфікованих немає. У середу підопічні Паулу Фонсеки провели в Харкові стартовий поєдинок Ліги чемпіонів із «Хоффенхаймом», а в неділю вдруге протягом тижня гратимуть на ОСК «Металіст». Суперник«Чорноморець» напередодні протистояння з чемпіоном розташовується на 9-му місці. В активі команди Ангела Червенкова 2 перемоги (над «Олімпіком» і «Десною»), по 3 рази одесити поступалися та завершували матчі внічию. «Моряки» не вигравали 4 останні тури, однак серед результатів слід відзначити відбір очок у…

ДОКЛАДНІШЕ

УЄФА (UEFA) Союз європейських футбольних асоціацій

УЄФА (UEFA)

УЄФА (UEFA) УЄФА - Союз європейських футбольних асоціацій - є керівним органом європейського футболу. Це асоціація об'єднань, представницька демократія, і є парасольковою організацією для 55 національних футбольних асоціацій по всій Європі. Її завданнями, зокрема, є вирішення всіх питань, що стосуються європейського футболу, просувати футбол в дусі єдності, солідарності, миру, порозуміння та чесної гри, без будь-якої дискримінації з боку політики, раси, релігії, статі або будь-якої іншої причини, щоб захистити цінності європейського футболу, сприяти та захищати етичні стандарти та належне врядування в європейському футболі, підтримувати відносини з усіма…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)