«Динамо» перемагає «Маріуполь» на виїзді

Команда Олександра Хацкевича

Команда Олександра Хацкевича цього разу забила двічі.

У рамках перенесеного 4 туру біло-сині на виїзді перемогли «Маріуполь» - 2:0.

Хоча господарі і розпочали матч краще! «Динамо» припустилося кількох помилок на власній половині, за що ледь не поплатилося пропущеним голом. На щастя, дуже вчасно вдалося заcпокоїти суперника своїм – спрацювала вже стабільна зв’язка Циганков-Вербич. Віктор подав з кутового, а Беньямін забив головою.

Після пропущеного голу футболісти «Маріуполя» і не думали відсижуватися у захисті, а намагалися якнайшвидше відігратися. Шанси відзначитися мали Фомін, Зубков та Федорчук, але наступний гол знову вдалося забити саме «Динамо». Після певного хаосу у штрафному маріупольців (який включав і удар в стійку від Буяльського) Яворський виставив руку під добивання Гармаша – арбітр поставив пенальті. Віктор Циганков команду не підвів.

«Динамо» перемагає «Маріуполь» на виїзді

Навіть після 2:0 на табло команди продовжували дарувати глядачам жвавий атакуючий футбол. Після перерви «Динамо» могло забивати ще кілька разів ногами Циганкова, Буяльського та Вербича. Не закривався і «Маріуполь».

Втім, більше голів в цей вечір не залітало. Натомість Олександр Хацкевич надав ігровий час на полі 19-річному Миколі Шапаренку (66’) та 20-річному Євгену Смирному (72’).

Київське «Динамо» здобуло другу поспіль і свою шосту загалом перемогу у чемпіонаті УПЛ 2018/19, набравши 20 пунктів у 9 матчах. Що не менш важливо – команда Олександра Хацкевича показала видовищний футбол з цілою низкою гольових моментів.

До речі, тепер безвиграшна серія «Маріуполя» у матчах УПЛ з «Динамо» сягнула вже 12 матчів.

За матеріалами ФК «Динамо».

Дивиться також:

У 9-му турі Прем’єр-ліги «Шахтар» у Харкові прийматиме «Чорноморець»

Шахтар - Чорноморець

У 9-му турі Прем’єр-ліги «Шахтар» у Харкові прийматиме «Чорноморець» 23 вересня, Харків, ОСК Металіст, 17:00 Перед матчем «Шахтар» підходить до чергового туру чемпіонату лідером, випереджаючи найближчого переслідувача («Олександрію») на 5 очок. Переможна серія «гірників» налічує 5 ігор. Далі відновлюються після травм Іван Ордець, Веллінгтон Нем та Дентіньо. Інші футболісти готуються до зустрічі з «Чорноморцем». Дискваліфікованих немає.У середу підопічні Паулу Фонсеки провели в Харкові стартовий поєдинок Ліги чемпіонів із «Хоффенхаймом», а в неділю вдруге протягом тижня гратимуть на ОСК «Металіст». Суперник «Чорноморець» напередодні протистояння з чемпіоном розташовується на 9-му місці. В активі команди Ангела Червенкова 2 перемоги (над «Олімпіком» і «Десною»), по 3 рази одесити поступалися та завершували матчі внічию. «Моряки» не вигравали 4 останні тури, однак серед результатів слід відзначити відбір очок у «Динамо» на власному полі (1:1).Історія взаєминОпоненти 48 разів зустрічалися в…

ДОКЛАДНІШЕ

УЄФА (UEFA) Союз європейських футбольних асоціацій

УЄФА (UEFA)

УЄФА (UEFA) УЄФА - Союз європейських футбольних асоціацій - є керівним органом європейського футболу. Це асоціація об'єднань, представницька демократія, і є парасольковою організацією для 55 національних футбольних асоціацій по всій Європі. Її завданнями, зокрема, є вирішення всіх питань, що стосуються європейського футболу, просувати футбол в дусі єдності, солідарності, миру, порозуміння та чесної гри, без будь-якої дискримінації з боку політики, раси, релігії, статі або будь-якої іншої причини, щоб захистити цінності європейського футболу, сприяти та захищати етичні стандарти та належне врядування в європейському футболі, підтримувати відносини з усіма зацікавленими сторонами, що беруть участь у європейському футболі, а також підтримувати та захищати свої асоціації-члени для загального благополуччя європейської гри……

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)