Емері про те, як вони можуть покращитися почав з чистого аркуша

Унай Емері задоволений прогресом

Унай Емері задоволений прогресом, який його команда досягла з моменту його прибуття цього літа, незважаючи на те, що чекає першого чистого аркуша.

В останні тижні ми посилилися в обороні, лише щоб пропустити пізні втішні голи проти "Ньюкасла" та "Ворскли", але наш головний тренер залишається оптимістом, що ми рухаємось у правильному напрямку.

Ось що він сказав ЗМІ перед недільною грою проти "Евертона":

про те, скільки прогресу досягла команда з часу його прибуття ...

Думаю, потроху. Ми виграли два матчі на виїзді, і це невеликий прогрес, але дуже важливий для того, щоб продовжувати зміцнювати нашу впевненість. Я думаю, що ми знаходимо баланс. Нам потрібно продовжувати працювати, щоб стати кращими в кожному матчі, індивідуально та колективно. Я дуже радий показати кожному вболівальнику наші ідеї, захоплюючі матчі в кожному матчі, як на недільному стадіоні Емірейтс. На виїзді, [я хочу, щоб ми] були конкурентоспроможними, як у наших двох останніх матчах проти "Ньюкасла" та "Кардіффа". Ми повинні продовжувати бути конкурентоспроможними в кожному матчі та продовжувати вдосконалюватися.

про те, чому ми все ще повинні зберігати чисту простирадло ...

Я хочу виграти. Ми перемагаємо, але, можливо, одного разу зможемо проаналізувати, ми не забиваємо своїх шансів, а опозиція забиває багато шансів, що ми можемо програти матч. Я хочу продовжувати вдосконалюватися у всіх справах і знайти баланс. Зараз це дуже важливо і наша мета покращитися в оборонні моменти.

Арсенал

про те, чи проблема була у відсутності концентрації ...

Є різні речі. Наприклад, у матчі з "Ньюкаслом" ми не пропустили багато шансів, і гол, який ми пропустили на останній хвилині, - це те, над чим ми можемо працювати. Це те, де ми можемо дати їм менталітет, щоб це не повторилося. Я думаю, що цей матч є хорошим прикладом того, як ми покращилися в цьому. Вчорашній день був іншим, оскільки після того, як ми забили чотири голи, команда трохи розслабилася і пропустила один -два голи. Одна з них була помилкою, але я думаю, що у нас є вихід, і ми маємо перший шанс довести, що це проти Евертона в неділю.

про Бернда Лено…

Коли ви розпочинаєте передсезоння, у вас є 25 гравців, і вам потрібна пристрасть до кожного гравця, і перш за все до молодих гравців або нових гравців. Їх досвід дуже важливий, як і інші речі, щоб грати кожен матч у Прем’єр -лізі, тому що конкуренція сильніша. Крім того, у нас є можливість дати їм можливість продовжувати вдосконалюватися і з цією пристрастю показати свою роботу та подивитися на кожен виступ у кожному матчі або на тренуваннях тут, у Колні. З Лено ми дуже щасливі. Він зіграв свій перший матч у першому XI, і ми повинні продовжувати надавати йому шанси, а також впевненість, коли він зіграє, щоб мати з ним найкращі результати ».

про те, чи зможе Лено зберегти своє місце ...

Моя ідея полягає в тому, що кожен матч - прибувати в останні години, щоб прийняти рішення і сказати гравцям своє рішення. Але зараз для нас [пріоритет] хороша гра, і ми поговорили з кожним гравцем і з цією ситуацією з воротарями, щоб пояснити його ситуацію на даний момент і продовжувати працювати над кожним матчем, щоб дати нам результати.

Прес-конференція
Роб Келлі, 21 вересня 2018 р

За матеріалами arsenal.

Дивиться також:

События в ФК Заря за неделю | Новости, обзоры, результаты матчей

Дайджест событий в ФК Заря

Вниманию читателей предлагается дайджест наиболее интересных и важных событий в клубе ФК «Заря» за минувшую неделю, которая впервые в этом сезоне была уплотненной не только для тех команд, которые были задействованы в еврокубках, но и для всех клубов Премьер-лиги. Впервые две официальные игры в течение недели предстояло провести молодежной команде «Зари», и первая из них состоялась во вторник. На самом финише первой части чемпионата среди команд U-21 для подопечных Владимира Микитина задача пробиться в первую шестерку была всё еще актуальной, так что побеждать нужно было обязательно. Ответственность за результат где-то сказалась на ребятах, и в первом тайме «Заре» (U-21) удалось реализовать только один из своих многочисленных голевых моментов – отличился Сергей Демченко. Пять раз голкиперу «Львова» Оресту Костику пришлось доставать мяч из сетки собственных ворот после ударов Владимира Белоцерковца (на его счету хет-трик), Руслана…

ДОКЛАДНІШЕ

Тотовицький, Калітвінцев, Арвеладзе, Мостовий в символічній збірній

Символічна збірна 20-го туру

Впевнена перемога «Десни» над «Маріуполем» з рахунком 4:0, її закріплення на 4-й сходинці в турнірній таблиці та перша перемога на чернігівському стадіоні в 2020-му році. 20-й тур УПЛ приніс Десні лише позитивні емоції, тож не дивно, що майже половина основного складу команди потрапила до символічної збірної туру. Андрій Тотовицький, Владислав Калітвінцев, Андрій Мостовий, Леван Арвеладзе та Йонас Тамм – герої туру. Андрій Тотовицький Форвард був важливою бойовою одиницею в «Маріуполі», однак в «Шахтарі» шансу так і не дочекався. Перехід в «Десну» – це можливість для Андрія нарешті продемонструвати свій потенціал. Якщо в грі…

ДОКЛАДНІШЕ

Комментарии баварцев после матча с Кельном | Новости и обзоры

Комментарий Томаса Мюллера

24 часа спустя после того как «Лейпциг» со счетом 3:0 обыграл «Вердер» и на время вышел на первое место в турнирной таблице Бундеслиги, «баварцы» дали подходящий ответ и снова вернули себе лидерство. В гостях у «Кельна» команда Ханси Флика в воскресенье одержала уверенную победу со счетом 4:1. «В первом тайме мы играли просто супер. Было приятно смотреть», - так описал Томас Мюллер первый тайм, в самом начале которого мюнхенцы по сути сняли все вопросы о…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Барселона - Атлетіко Мадрид: Гол Анхеля Корреа виводить Атлеті у фінал