Андрій Тотовицький, Владислав Калітвінцев, Андрій Мостовий, Леван Арвеладзе та Йонас Тамм в символічній збірній 20-го туру

Символічна збірна 20-го туру

Впевнена перемога «Десни» над «Маріуполем» з рахунком 4:0, її закріплення на 4-й сходинці в турнірній таблиці та перша перемога на чернігівському стадіоні в 2020-му році. 20-й тур УПЛ приніс Десні лише позитивні емоції, тож не дивно, що майже половина основного складу команди потрапила до символічної збірної туру. Андрій Тотовицький, Владислав Калітвінцев, Андрій Мостовий, Леван Арвеладзе та Йонас Тамм – герої туру.

Андрій Тотовицький

Форвард був важливою бойовою одиницею в «Маріуполі», однак в «Шахтарі» шансу так і не дочекався. Перехід в «Десну» – це можливість для Андрія нарешті продемонструвати свій потенціал. Якщо в грі з колишнім клубом він не зміг забити, то з колишньою командою відзначився двічі. Спочатку Тотовицький під час подачі кутового "просочився" між двома габаритними захисниками, а потім опинився в потрібному місці в потрібний час. В другому таймі ще й допоміг відзначитись Філіппову, коли Олександр заробив пенальті.

Переход в «Десну» благотворно сказался на игре 27-летнего Тотовицкого. В матче против «Мариуполя», цвета которого он ранее защищал на правах аренды, Андрей отличился двумя забитыми мячами, а также активной работой на созидание. Не гнушался Тотовицкий и черновой работы, активно идя в борьбу за мяч и выиграв 11 из 22 единоборств.

Полузащитник «Десны» стал одной из главных звезд поединка против своей бывшей команды – «Мариуполя». Ему удалось дважды отличиться в воротах соперника, не только удачно выбрав позиции, но и отлично завершив моменты точными ударами головой. Именно его голы заложили начало разгромной победы «северян» в этой встрече, и позволили играть в свое удовольствие.

Владислав Калітвінцев

Шлях до збірної

Мабуть, найбільш помітний гравець «Десни» у поєдинку з «Маріуполем». Правий півзахисник завжди був націлений на ворота, його удари змушували Гальчука демонструвати всю свою майстерність. Влад небезпечно пробивав зі штрафного, після контратак здалеку, з середньої відстані. Що важливо, кожного разу м’яч летів в рамку. Зрештою, своїми стараннями Калітвінцев заслужив гол на останніх хвилинах.

Леван Арвеладзе

Чернігівцям в цьому турі довелось протистояти команді, яка володіє досить сильним центром поля. Бабич сформував кулак з Федорчука, Ігнатенка та Мішньова. Однак «Десна» легко уникала цю зону, переводячи м’яч на флангах. В цьому процесі Леван відігравав дуже важливу роль, розкидаючи м’яч партнерам. До того ж він забезпечував пресинг та оперативно повертався в захист, що дозволяло руйнувати атакуючі потуги азовців.

Андрей Мостовой

32-летний фулбек не забивал голов «Мариуполю» и не отдавал результативных передач, но именно его можно назвать скрытым героем матча в составе «Десны». На счету Мостового статистики насчитали 94 технико-тактических действия, что является лучшим показателем в матче. Свою активность Андрей воплотил в 62 передачи, 3 из которых оказались ключевыми и были отданы непосредственно в штрафную соперника. Также нельзя не отметить 67% выигранных единоборств от Мостового и 7 перехватов мяча.

Йонас Тамм

Похоже, что эстонский легионер способен стать серьезным усилением для команды Александра Рябоконя. В матче против «Мариуполя» Тамм своими действиями помог команде не дать сопернику ни единого шанса на успех в атаке. На счету Йонаса 71% выигранных единоборств, 11 перехватов и 15 отборов мяча – едва ли не эталонные показатели для центрального защитника.

Центральный защитник «Десны» провел достаточно уверенно игру против «Мариуполя», не позволив особо развернуться атакующим игрокам соперника в своей штрафной. В дуэте с Гитченко помог своему вратарю сохранить свои ворота «сухими» с одним из претендентов на место в первой шестерке. Ему удавалось выигрывать немалое количество верховых дуэлей, которые раз за разом не позволяли дойти мячу до Фомина, оставив форварда почти без работы.

За матеріалами desna.

Дивиться також:

Комментарии баварцев после матча с Кельном | Новости и обзоры

Комментарий Томаса Мюллера

24 часа спустя после того как «Лейпциг» со счетом 3:0 обыграл «Вердер» и на время вышел на первое место в турнирной таблице Бундеслиги, «баварцы» дали подходящий ответ и снова вернули себе лидерство. В гостях у «Кельна» команда Ханси Флика в воскресенье одержала уверенную победу со счетом 4:1. «В первом тайме мы играли просто супер. Было приятно смотреть», - так описал Томас Мюллер первый тайм, в самом начале которого мюнхенцы по сути сняли все вопросы о победителе. «Сегодня мы могли забить до десяти голов», - уверен капитан Мануэль Нойер. Комментарии после матча с «Кельном» Ханси Флик: «В первом тайме мы играли очень хорошо. Мы очень довольны своей игрой. Второй тайм разочаровал меня, так как мы играли не так серьезно, как до этого». Мануэль Нойер: «Никто не ожидал, что мы так начнем. Особенно в первые минуты матча мы ожидали больше сопротивления со стороны «Кельна». Мы хладнокровно…

ДОКЛАДНІШЕ

Тренер Львова Єгіше Мелікян оцінив роботу своєї команди | Новини

Єгіше Мелікян оцінив свою команду

Гравці «Львова»» нещодавно повернулися зі зборів у Туреччині та отримали два дні вихідних. 15 лютого вони зібралися на базі та розпочали підготовку до матчу з донецьким «Олімпіком» - першим офіційним матчем в 2020 році, який відбудеться 23 лютого. Головний тренер Єгіше Мелікян оцінив як його команда провела турецькі збори та розповів, як готуватиметься до зустрічі з «олімпійцями». – Як ви оцінити другу частину підготовки команди до сезону, яку провели в Туреччині? – В нас вийшло без серйозних травм, що мене радує. Також радує відношення футболістів, їх ставлення до роботи. Вони розуміють яка в нас ціль, що від них вимагається, і намагаються все виконати на максимумі. Тож в нас все відбулося…

ДОКЛАДНІШЕ

Переконаний, що при наполегливій роботі результат прийде | Новости

Юрій Береза переконаний, що результат прийде

Юрій Береза розповів про своє відношення до роботи команди, її результати, арбітраж тощо. — Знаєте, мені футбол дав друге життя. Завдяки футболу для мене вже немає різниці, скільки там років виконалося – 50 чи 20. І зараз я тепер бачу попереду ціль. Зараз для мене 50 років – це старт того, щоб ми повернули славні традиції дніпровського футболу, і самі здобули перші трофеї. Всі передумови для цього є: класна команда, філософія гри, фізичні кондиції і тепер все це треба…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)

Барселона - Атлетіко Мадрид: Гол Анхеля Корреа виводить Атлеті у фінал