Суркіс виступив з категоричною заявою щодо зміни регламенту УПЛ

Суркіс виступив з категоричною заявою

Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував ініціативу чиновників українського футболу про зміну регламенту сезону УПЛ 2019/2020.

УАФ і УПЛ хочуть відправити команди у відпустку раніше, ніж було домовлено спочатку. Для цього планується змінити календар матчів.

Ігор Суркіс у коментарі офіційному сайту клубу висловив позицію "Динамо" щодо цього.

"Перш за все, це не робиться у такому вигляді, як нам було запропоновано Асоціацією футболу та Прем'єр-лігою. Я вважаю, що професіональним був би підхід, коли головний тренер збірної зібрав би своїх колег – головних тренерів клубів – і обговорив би з ними це питання.

Моя позиція з цього приводу однозначна: не можна змінювати правила гри впродовж чемпіонату! Те, що зараз ініціюється УАФ і УПЛ – це методи "наперсточників". Нічим іншим пояснити подібні підходи та методи неможливо.

А якщо "Шахтар" дійде до фіналу Ліги Європи, то що тоді робити? Від виступів "Шахтаря" зараз залежить, з яким коефіцієнтом Україна увійде в єврокубковий сезон влітку - і як із цим бути? Як їм змінювати свій розклад?

Ігор Суркіс

ФК Динамо Київ завжди поважав і цінував інтереси національної збірної України. Ми готові йти назустріч тренерському штабу, готові відпустити в розташування збірної гравців раніше, якщо останні тури для нас вже нічого не вирішуватимуть. Однак при цьому ми категорично проти подібних підходів і методів. Регламенту потрібно неухильно дотримуватися", – йдеться у заяві Суркіса на офіційному сайті Динамо.

Додамо, що УАФ і УПЛ хочуть відправити команди у відпустку раніше, ніж було домовлено спочатку через прохання Андрія Шевченка раніше розпочати підготовку збірної України до Євро-2020. Окрім того, планується змінити календар матчів.

Дивиться також:

Мариуполь арендовал защитника Шахтера Сагуткина | Новости и обзоры

Мариуполь арендовал Даниила Сагуткина

Футболист "горняков" присоединился к приазовскому клубу. Защитник Шахтера Даниил Сагуткин перешел в Мариуполь, сообщает официальный сайт украинского клуба. Центрбек присоединился к приазовцам на правах аренды до конца 2020 года. Сагуткин выступает в Шахтере с 2014 года. В составе молодежной команды "горняков" 23-летний игрок провел 74 поединка и забил 10 голов. Чемпион молодежного первенства. В минувшем сезоне Данил на правах аренды выступал за «Арсенал»: 18 матчей. В первой половине нынешнего сезона играл за «Енисей»: 2 игры. Также в активе защитника 4 матча за молодежную сборную Украины.…

ДОКЛАДНІШЕ

Асист Маліновського не допоміг Аталанті - команда вилетіла з Кубка

Асист Руслана Маліновського

Асист Маліновського не допоміг Аталанті – команда українця вилетіла з Кубка Італії від Фіорентини У матчі 1/8 фіналу Кубка Італії між Фіорентиною та Аталантою драматичну перемогу святкували "фіалки" (2:1). Після хорошого поєдинку проти Інтера Руслану Маліновському довірили місце у основному складі. Також Джан П'єро Гасперіні зробив перестановки в атаці, замість Сапати виставивши в атаку Муріеля, а крім того він випустив на поле центрбека Кальдара – це був його перший поєдинок після повернення в Аталанту. Також в запасі залишились Ілічіч і Гомес. Початок зустрічі бергамаски провалили. Фіорентина одразу зі стартовим свистком накрила суперника високим пресингом, внаслідок чого оборонці гостей…

ДОКЛАДНІШЕ

Ювентус одолел Рому и завершил первый круг Серии А на вершине таблицы

Ювентус завершил первый круг Серии А

По одному футболисту с каждой из сторон были вынуждены досрочно завершить эту битву из-за серьезных повреждений (1:2). Большая игра в столице Италии приковывала внимание футбольной общественности непосредственно после окончания матча за Суперкубок Испании. Для некоторых же, отдельно взятая баталия двух мадридских команд, так и вовсе, не была обязательной для просмотра, а предпочтение отдавалось именно игре на римском "Стадио Олимпико", где в рамках девятнадцатого тура…

ДОКЛАДНІШЕ

Популярні дописи з цього блогу

Без нападника Гаррі Кейна Тоттенгем не зможе грати так, як зазвичай

Саутгемптон - Челсі - Сині здобувають велику виїзну перемогу

Саутгемптон: 0 - Челсі: 3 - Звіт (Англійська Прем'єр-ліга)